Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (2024)

Productinformatie

Kies het papier voor uw Flyers

Het gewicht van het papier is bepalend voor de stevigheid van uw papier en heeft een impact op de manier waarop uw product wordt ervaren door aanraking. Op dit moment hebben we de volgende keuzes van papiergewicht voor Flyers:

Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (1)

Ior 80g:

De papiersoort die meestal wordt gebruikt voor thuis, het is een dunnere en lichtere keuze beschikbaar voor uw Flyers.

Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (2)

Mat gecoat 90g:

Papier met een grammage van 90g is dun en licht en het is een goede keuze om Folders en brochures op af te drukken. Mat gecoat papier is een goede keuze als tekst de focus is van uw Flyer.

Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (3)

Glanzende gecoat 125g:

Met een gramsgewicht van 125 g is Coated Glossy papier dun en licht, maar nog steeds dikker dan standaard printpapier waardoor het een favoriet is voor meer robuuste Flyers en brochures. Het glanzende papier is zeer geschikt voor Flyers met afbeeldingen omdat sinds de glans vacht van de kleuren beter doet uitkomen.

Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (4)

Gecoat papier 350g:

Een steviger soort papier, met een gladde textuur en zeer geschikt voor het afdrukken. Meestal gebruikt op visitekaartjes want het is meer duurzaam materiaal, en het kan worden gebruikt om dikke en duurzaam Folders te drukken.

Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (5)

Kartonnen CLA 315g:

Een soepeler Cardstock met een grotere ruwheid om een ​​meer natuurlijke look te krijgen. Dit stoere papier is geschikt voor een stijlvolle en natuurlijke look voor een duurzame Flyer.

Drukken van Flyers

Uw Flyers kunnen worden afgedrukt op verschillende manieren: Kleur of zwart-wit, op de voor- of aan beide zijden van het product.

Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (6)

Kleur, voor- en achterzijde:

Kleur afdrukken op de voor- en achterzijde van de Flyers

Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (7)

Kleur, voorkant:

Kleurendruk op de voorkant met onbedrukte achterkant.

Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (8)

Zwart-wit, voor- en achterzijde:

Afdrukken in zwart op de voor- en achterkant van de Flyers.

Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (9)

Zwart-wit, alleen voorkant:

Afdrukken in zwart op de voorkant van de Flyer en achterkant onbedrukt.

Druktechnieken

Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (10)

Offsetdruk

Het is het drukproces wordt gebruikt door Bizay dat zorgt voor een hogere kwaliteit. De afdruk is in vier kleuren - cyaan, magenta, geel en zwart (CMYK) - of één kleur (zwart).

Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (11)

Digitaal drukken

Druktechniek e die wordt gebruikt in toepassingen voor kleine afnemers. Het heeft een aantal beperkingen als gevolg van kleurcompensatie, met name in grijs , groen en oranje. Bizay gebruikt alleen de digitale druk in zeer bijzondere gevallen en alleen voor het afdrukken van toepassingen tot 100 eenheden.

Q&A

Toon 3 van de 9 vragen

V: Hoe worden mijn Flyers gedrukt?

Uw Flyers zijn gedrukt in offset, het meest voorkomende proces dat wordt gebruikt voor een hogere kwaliteit en professionele afdrukken. Digitaal printen wordt gebruikt in een beperkte situatie en alleen voor het afdrukken van minder dan 100 eenheden.

V: Hoeveel Flyers moet ik afdrukken?

Om de hoeveelheid te beslissen, moet u eerst de methode die u gaat gebruiken om ze te verspreiden en voor hoeveel mensen / bedrijven kiezen. Het aantal Flyers die u moet drukken zijn hieraan direct gerelateerd , maar vergeet niet om wat extra toe te voegen zodat u gegarandeerd niet een aantal potentiële klanten mist.

V: Hoeveel kost het om Folders drukken?

De kosten van de Flyers zijn afhankelijk van de hoeveelheid en de kenmerken van het product, er zijn veel opties die u kunt kiezen, dat zal invloed hebben op de uiteindelijke prijs, zoals het materiaal, de grootte en de druktechniek.Als u een laag budget heeft, raden wij u aan te kijken op onze Flyer en Bijsluiter promoties bovenaan de pagina.

V: Wat zijn Flyers?

Flyers en Folders zijn uit op een vel papier ontworpen om ​​specifieke informatie over een onderwerpzo als product campagnes, diensten, persoonlijke of zakelijke informatie, die vaak wordt gebruikt als marketing materiaal.

V: Waar worden Flyers voor gebruikt?

Flyers en Folders zijn een gemakkelijke en goedkope manier om nieuwe producten of diensten aan te kondigen en indruk te maken op potentiële klanten. Ze kunnen worden gebruikt voor huis-aan-huis distributie, direct mail, als aanvulling op e-commerce pakketten, of ze kunnen worden uitgedeeld op een evenement of vanaf een toonbank.In het verleden werden Flyers ook gedropt door vliegtuigen, maar die praktijk is (gelukkig) uit de gratie om zowel economische als ecologische redenen.

V: Hoe Flyers maken?

Het creëren van een Flyer met Bizay is gemakkelijk en goedkoop. Kies de maat, papier, de hoeveelheid en alle andere opties op onze pagina en ga naar de volgende stap om uw ontwerp te maken.U kunt zelf uw ontwerp uploaden of kiezen uit honderden designs voor Folders die u ook zelf kunt aanpassen. Als u een professionele hulp nodig hebt, kunt u ook een contract aangaan voor één van onze ontwerpen en krijgt u een ontwerper om aan uw project te werken voor een zeer concurrerende prijs.

V: Hoe kan ik Flyers te maken op Microsoft Word?

U kunt uw Flyers maken met Word of een andere editor. Door het creëren van uw ontwerp in woord, moet u deze opslaan in pdf op uw afdrukbaar formaat en deze uploaden in onze uploader.Als u moeite heeft om uw bestand te converteren naar pdf, kunt u deze uploaden in Word-formaat en onze ontwerpers zullen get converteren naar het juiste formaat.

V: Welke maat is het beste voor Flyers?

Er is geen specifieke maat het beste voor Flyers, het hangt af van het doel:
105 x 148mm (A6): Een van de meest populaire formaten van Flyers is A6, het is de kleinste maat en goed voor korte en directe campagnes.
99 x 210 mm (DL): past perfect in DL enveloppen, waardoor ze een goede keuze zijn voor een direct mail campagne.
148 x 210mm (A5): Met tussenmaat, half zo groot als de A4 en het dubbele van het A6, is een van de meest gebruikte afmetingen.
210 x 297mm (A4): Door het grotere formaat geschikt voor promoties met beelden en illustraties van producten en diensten.

V: Wat moet ik op een Flyer zetten?

1 - Plan het ontwerp / content die u wilt gebruiken op uw Flyer.2 - Schrijf een pakkende en een korte tekst.3 - Gebruik visuele aandachtspunten, zoals afbeeldingen of een pakkende kop.4 - Geef aan waar u online of fysiek te vinden bent.5 - Voeg uw contactinformatie toe.6 - Kies de kleuren die bij de doelstellingen van uw Flyer passen.7 - Kies de juiste kenmerken voor uw Flyers die bij het ontwerp passen."

Flyers Drukken | 1000 voor €6,49 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 6550

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.